SUNTEM TEACUP MARKETING.

Agenția ta de video marketing din Cluj-Napoca. Vezi mai jos abordarea noastră.

Oportunitatea

Oamenii din ziua de azi își petrec o mare parte din timp la calculator și cu telefonul în mână, pe Facebook, pe Instagram, pe Youtube. Clienții tăi actuali și viitori sunt printre ei. Consumul de media din lumea digitală crește în fiecare an, iar regele nedisputat al acestui consum este clipul video. Este cel mai relevant și cel mai de impact tip de conținut.

Misiunea noastră e sa te ajutăm să ajungi la clienții tăi prin intermediul unui mesaj video special adaptat business-ului tău și creat pentru distribuție pe canalele digitale relevante în ziua de azi.

Pentru a spune povestea afacerii tale trebuie să întelegem care este produsul sau serviciul pe care îl oferi, cine este clientul tău și care e piața în care activezi. Fiecare proiect Teacup Marketing începe cu acest proces de cunoaștere și explorare.

Clientul tau

Afla ce il motiveaza

O afacere de succes înseamnă clienți mulțumiți. Cine sunt aceștia, care este comportamentul lor în mediul online și ce i-ar putea motiva să apeleze la serviciile tale sunt întrebari esențiale cărora trebuie să le găsim răspuns. Parcurgând acești pași vom putea defini în detaliu profilul clienților tăi.

Produsul sau Serviciul Tau

Ce valoare ofera afacerea ta?

Îți dorești profit, dar in spatele acestui profit există o promisiune de valoare pe care tu o faci clienților tăi. Vrem să înțelegem cum se materializează această valoare in mod unic pentru tine. Cu cât înțelegem mai bine ce oferi cu atât putem să te poziționăm mai bine pentru a avea un impact maxim.

Piata in care activezi

Ce te face cu adevarat special?

Orice afacere are o serie de competitori sau alternative. E important să le studiem și să le înțelegem pentru a crea o poziționare unica pentru tine. Scopul e simplu: apropierea de clienți și distanțarea de ceilalți jucatori din piață.

Productie Video

Odată incheiat procesul de analiză putem trece la etapa următoare: crearea unei reclame video memorabile care servește scopurilor tale!

Fiecare reclamă video pe care o facem spune o poveste, declanșează emoție și împinge la acțiune. Avem echipa noastră de producție și post-procesare, iar pentru fiecare proiect lucrăm cu scenariști, regizori și actori profesioniști.

Proiecte recente

Intrebari frecvente

Ce fel de reclame faceti?

Fiecare afacere e diferită și fiecăreia i se va potrivi un concept diferit. Unele concepte vor fi mai amuzante, altele mai serioase. Unele vor avea efecte speciale, iar altele se vor baza pe dialog sau pe prezentarea unui produs sau spațiu fizic. Conceptul de reclamă la noi se trasează dupa ce înțelegem bine produsul sau serviciul oferit de tine.

Cat costa o reclama?

Întâi trebuie să discutăm despre afacerea ta, despre ce vinzi și cui vinzi. Odată ce înțelegem aceste detalii esențiale putem contura unul sau mai multe concepte pe baza cărora îți putem facem o ofertă. Totul va depinde de resursele pe care trebuie să le mobilizam pentru a realiza conceptul: regizor, actori, recuzită, locații, efecte speciale, etc.

Pot lucra cu voi daca am deja o echipa de marketing?

Bineînțeles! Noi ne ocupăm de producția reclamei video, iar apoi putem lucra cu echipa ta de marketing pentru a promova reclama în cel mai eficient mod.

Esti gata sa incepem?

Contacteaza-ne